Menu
Terug naar overzicht
blog - 18 september 2019

Eat, sleep, Paris, repeat

When we say baguette, you say Paris! When we say Vintage Paris, you say Undesignable! Dé markt die al een tijdje op ons verlanglijstje stond mochten we eind mei met eigen ogen gaan bewonderen. Parijs bezoeken doen wij niet wekelijks dus we hebben er een citytrip van gemaakt waarin we ook Sander zijn verjaardag hebben kunnen vieren in het betoverende Parijs! (Not talking Disneyland..)

Undesignable-mei-2019-de-Splendeur-03Undesignable-mei-2019-de-Splendeur-02

En wat een plezier was het! Bijna een week hebben we met baguettes in onze mondhoeken rondgelopen en de cruiseschepen voorbij zien komen terwijl we zaten te borrelen aan de Seine.

Undesignable-mei-2019-Seine-de-Splendeur

Onze hoogtepunten? Natuurlijk de markt, deze was groter dan verwacht en (zoals een echte markt) in de buitenlucht. Nog een pluspunt, het is gratis, we blijven Nederlanders 😉 Het is zo op en af te lopen en je vindt er de echte designklassiekers zoals de prachtig gestoffeerde Artifort fauteuils en bijzondere designstukken die je niet elke dag tegenkomt. Wat wij hebben gescoord? Aangezien ons primaire vervoermiddel de metro was hebben we ook een beetje logistiek na moeten denken maar hebben we in alle vreugde toch nog een rubiks cube gekocht. 5 Euries verder en een nieuwe hobby rijker zijn we een paar keer heen en weer gelopen, want nee je ziet niet alles in één keer, en hebben we ons pad vervolgd naar Quartier Latin.

Undesignable-mei-2019-de-Splendeur-01Undesignable-mei-2019-rubiks-cube-de-Splendeur

Wat we de rest van de week hebben gedaan? Lopen, lopen en nog eens lopen. Als echte toeristen hebben we Parijs even van bovenaf bekeken nadat we door Montmartre omhoog zijn geklommen naar de Sacré-Cœur en hebben we de meeste tijd wel doorgebracht in Le Marais. De lekkerste stokbroden hebben wij gescoord bij Erik Kayser die godzijdank vestigingen heeft door de hele stad. Wanneer het mooi weer was waren we te vinden langs de Seine waar we ook menig stokbroden hebben opgepeuzeld die werden weggespoeld met een lekker wijntje. Maar back to business en voordat we extreme heimwee krijgen, we runnen geen reisblog dus we taaien af!

Undesignable-mei-2019-brewdog-de-Splendeur