Menu
Terug naar overzicht
blog - 7 maart 2019

Hier zijn we dan!

In een eerder bericht op Instagram hebben we al kort een voorstelrondje gedaan en sommige winkels kennen ons ook al van de bezoekjes die we aan ze hebben gebracht. We vonden het daarnaast toch wel zo netjes om ook op de website onze koppen even te laten zien en kort toe te lichten wie wij zijn en wat ons motiveert om dit te doen. Lady’s first..

Emma, vijfentwintig jaar en een achtergrond in winkel en interieurstyling. Momenteel studente fotografie en zelfstandig fotografe. Naar alle waarschijnlijkheid over anderhalf jaar afgestudeerd. De interesse voor interieurvormgeving en architectuur is altijd al aanwezig geweest en is momenteel de combinatie aan het maken met fotografie, binnen de Splendeur. Typisch Emma, creativiteit, doorzettingsvermogen, direct, duidelijk en hecht waarde aan oprechtheid van de mens. Bekijkt alledaagse dingen net op een andere manier en begrijpt en onderzoekt andere invalshoeken naast de algemeenheid in de maatschappij, ook wel het ‘’hakken in het zand’’ syndroom.

Sander, afgestudeerd in de richting Communicatie en Multimedia Design en werkzaam als website programmeur van de mooiste projecten bij Friks Web en Marketing. Naast programmeertaal beheren is Sander een geboren leider die soms door kan slaan in controlfreak. Desondanks kan hij altijd de kalmte bewaren en is hij één van de meest geduldige personen die er op aarde rondlopen. Sander is gedreven, gepassioneerd over wat hij doet en als het nodig is loopt hij voor iedereen een stapje harder als anderen daarmee geholpen zijn. Ook op het voetbalveld.

de Splendeur - Emmade Splendeur - Sander

We wonen samen met viervoeter Cooper in Leeuwarden in ons, zelf verbouwde, jaren 30 huis. We staan als levensgenieters in het leven en streven naar datgene waar we gelukkig van worden en wat we leuk vinden om te doen.

Zo komen we aan bij de Splendeur. Vanaf het moment dat we gingen samenwonen, zo’n zeven jaar geleden, zijn we al veel met interieur bezig. Anderhalf jaar geleden moest dit toch eindelijk maar vorm gaan krijgen omdat de uiting in eigen huis en omgeving niet genoeg bleek te zijn voor ons. Deze vorm is een website geworden, ontworpen en geprogrammeerd door Sander in combinatie met de foto’s van Emma. De waardering voor de leuke winkels en adresjes werd groter maar de realiteit haalt ons in en het wordt voor de winkels steeds moeilijker gemaakt om een gezonde onderneming te kunnen runnen in deze drukkende, gedigitaliseerde maatschappij. Je kan moeilijk tegen de stroom in gaan zwemmen dus gaan wij met de digitale stroom mee en maken het zo makkelijker voor de hedendaagse consument om te vinden en vindbaar te zijn.

Hoe we de toekomst voor ons zien? Bestaande winkels behouden, nieuwe winkels verwelkomen en bewondering uitstralen.

Naast de winkels een handje te helpen hebben we ons ook gericht op inspiratie binnen deze sector. Denk hierbij aan blog berichten over beurzen, markten, eigen interieur en favoriete designklassiekers. We verrijken dus niet alleen met informatie over de winkels maar ook over alles waar de hedendaagse mens zich mee bezighoudt op het gebied van mid-century interieur en design.

Veel kijk en shop plezier toegewenst!

de Splendeur - Sander en Emma