Menu
Terug naar overzicht

de Verbaasde Ree Rotterdam

de Verbaasde Ree
De_Verbaasde_Ree
De_Verbaasde_Ree
De_Verbaasde_Ree
De_Verbaasde_Ree
De_Verbaasde_Ree
De_Verbaasde_Ree
De_Verbaasde_Ree
De_Verbaasde_Ree
De_Verbaasde_Ree
Locatie

Goudsesingel 206
3011 KD Rotterdam
Route

Openingstijden
maandag
op afspraak
dinsdag
op afspraak
woensdag
-
donderdag
-
vrijdag
-
zaterdag
-
zondag
-

Annefleur Verbaas en Amara van der Ree, we go way back. Ooit opgegroeid in hetzelfde dorp, waar we als kleine guppies samen gymnastiekles hadden en ezeltjes prikten op verjaardagen. Onze beider wegen leiden naar Rotterdam waar we samen met nog twee anderen een huis deelden en wekelijks de straten onveilig maakten. Inmiddels ietwat wilde haren armer profiteren we met volle teugen van elkaars kwaliteiten en zijn we samengesmolten tot de Verbaasde Ree.

Ons eerste gezamenlijke project was de inrichting van de Fenix Food Factory. Daarna hadden we de smaak te pakken en zijn we stad en land afgereisd om nog meer vintage schatten buit te maken, die we vervolgens weer verpatsten op markten.
Vroegah, moesten we nog wel eens aankloppen bij vrienden met grote bussen om onze spullen te vervoeren, om die vervolgens in ons eigen huis op te slaan. Inmiddels zijn we de trotse moeders van onze eigen pastelblauwe megabus en huren we (thank god) een opslag/werkruimte in de Keilewerf tussen andere creatieven en makers. De Keilewerf bleek ook een broedplaats te zijn voor een aantal awesome samenwerkingen.

We hebben een opslag waar mensen op afspraak van harte welkom zijn, onze webshop is altijd te bezoeken. Ook verkopen we in verschillende conceptsores:

  • Hutspot: Karel Doormanstraat 317, Rotterdam
  • Collectiv. by Swan: Witte de Witstraat 30, Rotterdam
  • Collectiv. by Swan: Oude Binnenweg 137, Rotterdam
  • Collectiv. by Swan: Schoolstraat 20-22, Den Haag
  • Heb ik VIA: Lange Groenendaal 72A, Gouda