Menu
Terug naar overzicht

Misceaup – Treasure Hunters Oss

Openingstijden
maandag
op afspraak
dinsdag
op afspraak
woensdag
-
donderdag
-
vrijdag
-
zaterdag
-
zondag
gesloten

Welkom bij Misceaup, The Treasure Hunters!

Alles op het gebied van Mid Century Living tref je aan in onze 120m2 grote vintage store in het hartje van Oss!

Wat begon als een hobby aan de keukentafel van oprichters Colinda en Remco groeide in krap 3 jaar uit van een webshop naar een echte “stenen” winkel en een fulltime job.

Met een achtergrond in de grafische sector en styling werd de “schatkamer” van Misceaup door Colinda en Remco vormgegeven, een winkel barstensvol meubels, verlichting en woonaccessoires van bekende en onbekende designers. Smaakvol gecombineerd en geselecteerd.

Bij Misceaup is het assortiment heel breed en divers maar altijd met elkaar in harmonie en passend binnen dezelfde stijl.  Of je nu komt voor een mooie lamp of stoel, het kan zo maar gebeuren dat je ook naar huis gaat met een gave salontafel, een nieuwe spiegel of een whiskey karaf.

Het Misceaup team staat garant voor het uitgebreide aanbod in de winkel en de uitgebreide webshop. Specialiteit is “Mid Century” in de breedste zin van het woord.

De uitdaging van Misceaup is om elke week opnieuw met nieuwe vintage items op de markt te komen. Door een niet alledaags actief netwerk komt het daarom vaak voor dat je bij Misceaup items aantreft die je bij een ander nog niet eerder tegen kwam. De prijs is scherp, de drempel laag en de gastvrijheid groot zoals je dat in Brabant mag verwachten.

Je vindt ons nabij de grote kerk in het centrum van Oss, vanuit alle windstreken toornt de hoge toren ver boven de stad uit, als je die ziet heb je onze schatkamer bijna gevonden, tot snel!

Bijzondere openingstijden:
Koopzondag – Iedere laatste zondag van de maand van 12.00 tot 17.00 uur.
Koopavond – Iedere donderdag tot 21.00 uur