Menu
Terug naar overzicht

Redesignable Tholen

Openingstijden
maandag
op afspraak
dinsdag
op afspraak
woensdag
op afspraak
donderdag
op afspraak
vrijdag
op afspraak
zaterdag
op afspraak
zondag
op afspraak

Ons verhaal

Ons bedrijf is ontstaan ​​vanuit hobby. Onze liefde voor design in het algemeen en meubels in het bijzonder bracht ons ertoe om ons interieur regelmatig te vernieuwen. Op een gegeven moment kwamen we erachter dat we meer kennis kregen van design meubels, er steeds enthousiaster over werden en tijdens het proces in toenemende mate gepassioneerd dachten over het idee om deze hobby daadwerkelijk uit te breiden tot een echte professionele activiteit.

We zijn begonnen in Artifort-stukken en hebben later de hobby uitgebreid tot Eames-stukken, terwijl het assortiment tegenwoordig bestaat uit hoogwaardige stukken van verschillende bekende en opkomende ontwerpers en merken. Ons assortiment is zorgvuldig geselecteerd voor onze klanten, waarbij we ons richten op kwaliteit, betaalbaarheid en designwaarde. We hebben graag een variëteit in ons assortiment tussen gevestigde en bekende premium stukken en minder bekende items die nog steeds als betaalbaar worden beschouwd. Onze focus ligt op art-deco, midden van de eeuw en (post) modernistisch ontwerp van de periode 1909 tot 1999

In 2019 zijn we het bedrijf gestart en hebben het “Redesignable” genoemd. Wij beschouwen gebruikte meubels van aanzienlijke (ontwerp) kwaliteit als van eeuwige waarde, met blijvende relevantie voor interieurontwerp en geschikt voor duurzame (her)toepassing in moderne interieurs. Daarom beschouwen wij dit meubilair als “Redesignable” in de loop van de tijd.

Wat we doen

We kopen, herstellen en verkopen gebruikt designmeubilair als onze basisactiviteit, maar we bieden ook aanvullende diensten:

  • Zoekopdrachten voor specifieke meubelstukken op basis van de wensen van de klant
  • contract interieurontwerp voor zakelijke klanten zoals kantoren, hotels, restaurants, bars en openbare ruimtes.
  • Verhuur van meubelstukken voor (tijdelijke) evenementen en incidenteel gebruik.
  • Verkoop van meubelstukken in opdracht van klanten.
  • (Her)stofferen van meubelstukken voor klanten.

We zijn uitsluitend open op afspraak.