Menu
Terug naar overzicht

Vaen Vintage Design Utrecht

Vaen Vintage Design
Vaen Vintage Design
Vaen Vintage Design
Vaen Vintage Design
Vaen Vintage Design
Vaen Vintage Design
Locatie

Oudegracht 246
3511NV Utrecht
Route

Openingstijden
maandag
gesloten
dinsdag
gesloten
woensdag
gesloten
donderdag
-
vrijdag
-
zaterdag
-
zondag
gesloten

Sinds 2003 biedt VAEN een wisselende collectie unieke mid century modern meubels en lampen. Onze collectie is met zorg geselecteerd, gerestaureerd en gefotografeerd. Met oog voor detail, kwaliteit en ontwerp. We hebben een winkel op de Oudegracht in Utrecht en een magazijn in Woudenberg.

Wie
VAEN bestaat uit Esrha, Jeannette en Mieke. Alle drie hebben we een grote liefde voor, en kennis van de meubels die we selecteren; hoe zijn ze gemaakt, de lijnen van het ontwerp, de keuze van de materialen en de kleuren van de bekleding.

Waar
De winkel staat in de historische binnenstad van Utrecht:
Oudegracht 246
3511 NV Utrecht
06-21412704
open: donderdag, vrijdag en zaterdag vanaf 12.00 uur of op afspraak
Het magazijn is buiten de stad:
Maarsbergseweg 69
3931 JG Woudenberg
haldeur 8
06-24651871
Hier kun je langskomen op afspraak.

Werkwijze
We inspecteren onze meubels op onvolkomenheden en laten ze professioneel restaureren. Banken en stoelen worden vaak opnieuw van schuim voorzien en bekleed, metalen onderdelen worden professioneel voorzien van een nieuwe laag powder coating en lampen worden opnieuw bedraad. Vervolgens beschrijven en fotograferen we niet alleen de prachtige en kenmerkende details zoals handgrepen, organisch gevormde armleuningen en transparante lijnen, maar we fotograferen ook de sporen van gebruik en (kleine) reparaties of beschadigingen.

In de afgelopen vijftien jaar zijn er veel meubels door onze handen gegaan. Meubels met geschiedenis die aan een tweede leven zijn begonnen. En met succes. We hebben vele terugkerende klanten uit binnen-, en buitenland.

Wat kunnen we voor jou doen?
Op onze website én in onze winkel laten we je gedetailleerd onze meubels zien. Maar misschien wil je meer weten. Misschien zoek je net iets anders. Neem dan contact met ons op. We zijn bereikbaar voor alle vragen over onze meubels:
per e-mail: info@vaenonline.nl
per telefoon: 06-21412704
in winkel: donderdag tot en met zaterdag vanaf 12.00u Oudegracht 246 Utrecht.